Najlepšie bravčové rolky aké ste jedli: Nechýba v nich slaninka, ani syr a je to hotová delikatesa!

1764

Chutné bravčové rolky podľa receptu z youtube, plnené samými dobrotami sa hodia na bežný deň, aj na slávnostný obed. Všetky chute sa krásne spoja a jedlo chutí fantasticky!

Potrebujeme:

plátky z bravčového karé alebo krkovičky (podľa počtu osôb)

dijonskú horčicu

plátky slaniny (rovnako ako plátkov mäsa)

nakladané uhorky

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

sušené paradajky

cibuľu

tvrdý syr

hladkú múku

šampiňóny

Postup:

Plátky si rozložíme vedľa seba, prikryjeme potravinárskou fóliou a tĺčikom naklepeme z oboch strán.

Následne plátky osolíme, okoreníme a potrieme z jednej strany dijonskou horčicou. 

Tvrdý syr si nakrájame na malé kúsky, cibuľu na hrubšie pol krúžky a kyslé uhorky na pásiky.

Na každý plát mäsa položíme plátok slaninky, kúsok syra, sušenú paradajku, kúsok cibule a kyslú uhorku. 

Môžeme posypať bylinkami alebo korením podľa chuti.

Potom plátky zrolujeme a zafixujeme špáradlom. Každý kúsok obalíme v múke a v rukách jemne vyformujeme.

Sprudka opečieme na panvici. 

Osmažené kúsky preložíme do hrnca, podlejeme vodou, pridáme šampiňóny, rozmarín a podusíme do mäkka asi 30 – 40 minút. 

Hotovo. Môžeme servírovať.

Prajeme dobrú chuť!

Video návod

 

 

 

Témy:


Pridajte svoj komentár