plny-hrniec_transparent_negativ.png

Je jedno, aký máte recept, funguje to na všetky: Najlepšia rada na úžasne mäkučké medovníky aj týždne po Vianociach!

Je jedno, aký recept na medovníčky máte, toto je to najlepší tip, ako mať mäkulinké medovníčky podľa akéhokoľvek receptu. Tento nápad mám od mojej svokry a tá ho našla na internete. Robíme to takto posledné roky, čo pečieme medovníčky a hoci máme každá svoj recept, medovníčky sú krásne voňavé a mäkučké celé týždne. Dokonca aj tie zabudnuté, na ktorých si pochutnávame až po Novom roku.

Ako mať zaručne mäkké medovníčky nech pečiete podľa akéhokoľvek receptu!

je to veľmi účinné a naozaj veľmi jednoduché. Nachystáme si nádobu, v ktorej chceme medovníčky skladovať – dóza, misa – čokoľvek. Na spodok nádoby nalejeme trochu rumu alebo uvarený vianočný čaj (podľa toho, aká vôňa vám viac vyhovuje). Do nádoby dáme mriežku tak, aby sa medovníčky nedotýkali tekutiny (môže byť napríklad aj podložka na naparovanie knedlí). Uložíme medovníčky, prikryjeme nádobu alobalom a odložíme. To je všetko, medovníčky nestvrdnú a budú krásne mäkučké a voňavé celá dlhé týždne.

autor: Mirka Hološková

Najlepšie recepty na dnes