Je mimoriadne ťažké predstaviť si nedeľný obed bez slepačej polievky a bravčových rezňov.
Ukážeme vám, ako pripraviť dokonalé rezne, aké ste doteraz ešte neochutnali.
Úžasný recept na dokonalé bravčové rezne z portálu pysznosci.
Pri príprave rezňov ich pravdepodobne namočíte do mlieka a cibule.
Existuje však aj iné, naozaj efektívne riešenie, vďaka ktorému sa vám rezne roztopia v ústach.
Jedná sa o bravčové rezne v majonéze.
Toto je nepochybne najlepšia marináda na bravčové rezne.
Prečo sa oplatí pripraviť bravčové rezne v majonézovej omáčke?
Bravčové rezne sú ikonickým jedlom, na ktoré má každý svoj jedinečný recept.
Dôležité je nielen čerstvé a najlepšie mäso, ale aj patenty, vďaka ktorým bude večera oveľa lepšia.
Skvelým príkladom sú bravčové rezne v majonézovej marináde.
Nejde o úplne nový obal, ale o marinádu, v ktorej sa bravčové karé predtým namočí.
Namočenie v majonéze sa považuje za jednu z dokonalých marinád na bravčové rezne.
Mäso sa vám roztopí v ústach a proces prípravy marinády je veľmi jednoduchý.
Rezne budú jemné a šťavnaté.
A to všetko vďaka marináde na báze majonézy, ktorá je skvelou alternatívou k namáčaniu mäsa v mlieku a cibuli.
Vyskúšajte tento patent ešte dnes a konečný výsledok vás pozitívne prekvapí.
Na prípravu najlepšej marinády na bravčové rezne potrebujeme:
2 vajcia
3 PL majonézy
čerstvú petržlenovú vňať
obľúbené korenie
pár kvapiek citrónovej šťavy
Postup:
Bravčové rezne v majonéze sú verziou rezňov, ktoré potešia vašu domácnosť a hostí.
Túto najlepšiu marinádu pripravíme zmiešaním majonézy a vajec v miske.
Ďalej pridáme korenie, citrónovú šťavu a čerstvú petržlenovú vňať.
Všetko spolu dôkladne premiešame.
Potom do marinády namáčame nakrájané plátky bravčového mäsa.
Misku zakryjeme potravinovou fóliou a vložíme na tri hodiny do chladničky.
Čím dlhšie je mäso marinované, tým lepší je konečný výsledok.
Dobrou možnosťou je napríklad marinovanie karé cez noc.
Plátky mäsa po vytiahnutí z chladničky len obalíme v strúhanke.
Potom osmažíme ako tradičné rezne.
Pred servírovaním je dobré odsať prebytočný tuk pomocou papierovej utierky.
Lepšie bravčové rezne ste rozhodne ešte nejedli.
Prajeme vám dobrú chuť!