plny-hrniec_transparent_negativ.png

Zabudnite na mlieko a kyslú smotanu: BRAVČOVÉ rezne treba namočiť v tejto prísade. Budú neskutočne jemné a lahodné!

Je mimoriadne ťažké predstaviť si nedeľný obed bez slepačej polievky a bravčových rezňov.

Ukážeme vám, ako pripraviť dokonalé rezne, aké ste doteraz ešte neochutnali.

 

 

Úžasný recept na dokonalé bravčové rezne z portálu pysznosci.

Pri príprave rezňov ich pravdepodobne namočíte do mlieka a cibule.

Existuje však aj iné, naozaj efektívne riešenie, vďaka ktorému sa vám rezne roztopia v ústach.

 

 

Jedná sa o bravčové rezne v majonéze.

Toto je nepochybne najlepšia marináda na bravčové rezne.

 

 

Prečo sa oplatí pripraviť bravčové rezne v majonézovej omáčke?

Bravčové rezne sú ikonickým jedlom, na ktoré má každý svoj jedinečný recept.

Dôležité je nielen čerstvé a najlepšie mäso, ale aj patenty, vďaka ktorým bude večera oveľa lepšia.

Skvelým príkladom sú bravčové rezne v majonézovej marináde.

 

 

Nejde o úplne nový obal, ale o marinádu, v ktorej sa bravčové karé predtým namočí.

Namočenie v majonéze sa považuje za jednu z dokonalých marinád na bravčové rezne.

Mäso sa vám roztopí v ústach a proces prípravy marinády je veľmi jednoduchý.

 

 

Rezne budú jemné a šťavnaté.

A to všetko vďaka marináde na báze majonézy, ktorá je skvelou alternatívou k namáčaniu mäsa v mlieku a cibuli.

Vyskúšajte tento patent ešte dnes a konečný výsledok vás pozitívne prekvapí.

 

Na prípravu najlepšej marinády na bravčové rezne potrebujeme:

2 vajcia

3 PL majonézy

čerstvú petržlenovú vňať

obľúbené korenie

pár kvapiek citrónovej šťavy

 

 

Postup:

Bravčové rezne v majonéze sú verziou rezňov, ktoré potešia vašu domácnosť a hostí.

Túto najlepšiu marinádu pripravíme zmiešaním majonézy a vajec v miske.

Ďalej pridáme korenie, citrónovú šťavu a čerstvú petržlenovú vňať.

 

 

Všetko spolu dôkladne premiešame.

Potom do marinády namáčame nakrájané plátky bravčového mäsa.

Misku zakryjeme potravinovou fóliou a vložíme na tri hodiny do chladničky.

 

 

Čím dlhšie je mäso marinované, tým lepší je konečný výsledok.

Dobrou možnosťou je napríklad marinovanie karé cez noc.

Plátky mäsa po vytiahnutí z chladničky len obalíme v strúhanke.

 

 

Potom osmažíme ako tradičné rezne.

Pred servírovaním je dobré odsať prebytočný tuk pomocou papierovej utierky.

Lepšie bravčové rezne ste rozhodne ešte nejedli.

 

 

Prajeme vám dobrú chuť!

 

 

Foto: pexels
Foto: tjn
Foto: unsplash
Foto: tjn
Foto: unsplash
Foto: pixabay
Foto: pexels
Foto: unsplash
Foto: tjn
Foto: tjn
Foto: unsplash

Najlepšie recepty na dnes