Najlepší recept na prípravu pečienky: 10 minút na panvici so slaninkou a hubami a máte obed ako lusk!

Kuraciu pečienku som nikdy veľmi nemusela. Odkedy som však vyskúšala tento recept, patrí medzi moje najobľúbenejšie jedlá. Navyše, príprava tohto pokrmu je neuveriteľne rýchla a jednoduchá.

Kuraciu pečienku som nikdy veľmi nemusela. Odkedy som však vyskúšala tento recept, patrí medzi moje najobľúbenejšie jedlá. Navyše, príprava tohto pokrmu je neuveriteľne rýchla.

Potrebujeme:

500 g kuracej pečienky

300 g čerstvých šampiňónov

300 g slaninky nakrájanej na kocky

150 – 200 ml bieleho vína

1 cibuľu

...

Soľ, korenie, majoránka

100 g masla

Postup:

Na panvici rozpustíme maslo a opražíme sprudka kuraciu pečienku. Pridáme nakrájané huby, slaninku a panvicu prikryjeme pokrievkou. Dusíme približne 5 minút. Potom pridáme víno, korenie a majoránku. Tesne pred koncom pridáme soľ, premiešame a môžeme podávať posypané čerstvou petrženovou vňaťou.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

zdroj: ketkes