Najlepší krém na zdobenie a plnenie priamo od profi cukrárky: Nezráža sa, perfektný aj pod marcipán!

Tento krém používam už roky, je výborný a recept mám od cukrárky, ktorá nám robila svadobnú tortu. Krém sa mi vždy krásne vydaril. Môžete namiesto kakaa môžete pridať vanilku, punčovú arómu, karamel alebo akúkoľvek inú príchuť a máte krémy od výmyslu sveta.

Potrebujeme:

250 ml vody

4 lyžice hladkej múky

4 lyžice vanilkového pudingu

2 žĺtky

250 g masla

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

50 ml rumu

150 g práškového cukru

1 lyžička kakaa

Postup:

Všetky suroviny musia mať izbovú teplotu. Tento krém sa nezráža, dobre drží a je výborný.

Do studenej vody zašľaháme žĺtky, múku a puding.

Všetko dobre premiešame a uvaríme ako puding. Za stáleho miešania privedieme do varu a odstavíme, občas premiešame. Necháme dobre vychladnúť.

Než puding vychladne, vymiešame do peny 250 g masla a cukor, primiešame vychladnutú pudingovú hmotu, 1 lyžičku kakaa, 50 ml rumu a dôkladne ušľaháme ..

Prajeme vám dobrú chuť! :-)