Najlahodnejšie fašírky na svete: Trik spočíva v prísadách aj spôsobe vyprážania, výsledok je neporovnateľný!

Výborné, jednoduché a rýchle fašírky, vďaka skutočne malému vylepšeniu. Stačí ak do cesta pridáte krupicu, horčicu, kyslú smotanu a vypražíte trochu inak, ako ste zvyknutí. Tá chuť je naozaj výborná!

Výborné, jednoduché a rýchle fašírky, vďaka skutočne malému vylepšeniu. Stačí ak do cesta pridáte krupicu, horčicu, kyslú smotanu a vypražíte trochu inak, ako ste zvyknutí. Tá chuť je naozaj výborná!

Potrebujeme:

800 g mletého morčacieho mäsa

4 lyžice krupice

2 lyžice kyslej smotany

1 vajce

3-4 steblá kôpru

...

2 lyžičky cukru

2 lyžičky plnotučnej horčice

Soľ a korenie

Postup:

Mleté mäso zmiešame s vajíčkom, smotanou, horčicou, cukrom, soľou a korením. Nakoniec vmiešame aj najemno nakrájaný kôpor, krupicu a dôkladne premiešame. Ak je hmota príliš vodnatá, podajte ešte trochu krupice – zmes je však jemnejšia, ako pri klasických fašírkach, preto je dobré dávkovať ju na panvicu lyžicou a nie rukami.

Na rozpálený olej dávkujeme jednotlivé fašírky, kým povrch nie je zo spodnej strany zlatistý. Potom na panvicu pridáme trochu vody, prikryjeme pokrievkou a necháme na miernom ohni 10 minút – 5 minút z každej strany.

zdroj: vk