plny-hrniec_transparent_negativ.png

Najjemnejšie bravčové mäsko s luxusnou marinádou: Oblížete si všetkých 10 prstov!

Neodolateľné mäsko s dokonalou šťavou, ktoré máte hotové za 30 minút a zalizovať sa bude celá rodina. Pripravte ho radšej viac, pretože si budú všetci pýtať duplu.

Potrebujeme:

  • 1 kg bravčového mäsa
  • 1 PL sojovej omáčky
  • 1 PL kečupu
  • 1 PL horčice
  • 1 PL medu
  • soľ
  • olej

Súvisiaci obrázok

Postup:

Ako prvé si zmiešajte kečup, sojovú omáčku, horčicu a med. Mäsko si nakrájajte na plátky, osoľte, vložte do misky a zalejte pripravenou marinádou. Dbajte na to, aby bolo mäso dobre naložené v omáčke a dajte ho odpočívať do chladničky na pár hodín, alebo na noc. Potom dajte mäso na plech, pokvapkajte olejom a prikryte alobalom. Pečte v predhriatej rúre pri teplote 200° C  asi 30 minút. Pred dopečením odstráňte alobal a dopečte do zlatohneda (ideálne s funkciou ventilátor). Hotovo! Dobrú chuť :)

Zdroj: bidista.com

Najlepšie recepty na dnes