plny-hrniec_transparent_negativ.png

Na lepenie, plnenie aj zdobenie – už nehľadajte nič iné: Najdokonalejší trvanlivý krém do všetkého – bez vajec!

Najúžasnejší a zároveň najrýchlejší krém na lepenie, aj do všetkých dezertov, ktoré vám len napadnú – košíčky,tyčinky, kornútky, ale aj buchty, torty a zákusky. Len dve prísady, žiadne vajcia a chuť fantastická. Robím ho už 13 rokov. :-)

Potrebujeme:

100 g tuku (maslo, margarín – ja dávam maslo)

250 g sladené kondenzované mlieko nevarené

Postup:

Zmäknutý tuk len vyšľaháme ručným šľahačom so salkom – šľaháme, kým sa obe hmoty nespoja, ide to naozaj rýchlo. Stačí dať do cukrárskeho vrecka a plniť ním čímkoľvek. Vydrží dlho a nekazí sa. :-)

Krém sa dá zafarbiť kakaom, alebo doladiť orechmi, kokosom – je to na vás.

Najlepšie recepty na dnes