plny-hrniec_transparent_negativ.png

Konečne viem, ako pripraviť NAJCHUTNEJŠIE palacinky: Dokonale krémové budú, ak polovicu múky nahradíte TOUTO bežnou prísadou!

Ako pripraviť palacinky, ktoré sú krémové a jemné?

 

 

Pridajte do cesta prísadu známu z našich obľúbených dezertov.

Palacinky sú dokonale jemné a chuť vystrelí vaše chuťové poháriky do neba.

Keď udete palacinky najbližšie robiť, stačí, keď polovicu múky nahradíte týmto práškom.

 

 

Potrebujeme:

200 ml mlieka

200 ml vody (najlepšie perlivej)

3 stredné vajcia

5 lyžíc pšeničnej hladkej múky

2 balenia vanilkového pudingu

1,5 lyžice cukru

2 polievkové lyžice rozpusteného masla

na podávanie:

 

 

obľúbené prísady

ovocie

šľahačka

čokoládový krém

med

postup:

 

 

Pripravíme si misku a rozbijeme do nej vajíčka.

Potom pridáme vodu, mlieko a cukor.

 

 

Všetko premiešame.

Múku zmiešame s pudingovým práškom a potom preosejeme do misy.

 

 

Opäť premiešame.

Nakoniec pridáme rozpustené maslo.

Misu s cestom na chvíľu nechajte stáť, aby lepok napučal (palacinky sa potom nebudú trhať).

 

 

Pripravte si panvicu a jemne ju namažte.

Porcie palacinkového cesta dáme na dobre rozohriatu panvicu.

Rovnomerne rozotrieme po celej ploche.

 

 

Vyprážajte na oboch stranách do zlatista, chutnej farby.

Podávame s prílohami podľa chuti.

Vynikajúce sú napríklad so šľahačkou, džemom a čerstvým ovocím.

 

 

Ak máte radi sladké, neváhajte ešte palacinky posypať práškovým cukrom.

Prajeme vám dobrú chuť! :)

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pexels
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes