plny-hrniec_transparent_negativ.png

Najchutnejší spôsob ako servírovať rajčinovú polievku. TOTO si zamilujete!

V takejto úprave si na rajčinovej polievke určite pochutia aj tí z vás, ktorí ju inak veľmi nevyhľadávajú. Napokon, presvedčte sa sami.

Rajčinová polievka je pre mnohých jednou z najobľúbenejších polievok vôbec a ja patrím medzi jej najväčších fanúšikov. Keď som našla tento perfektný nápad na jej servírovanie, neodolala som a hneď som ho musela vyskúšať. A aký bol výsledok? Najlepšia a najchutnejšia rajčinová polievka, akú som kedy jedla. A pritom som som ju pripravovala tak, ako vždy. Jediné, čo sa zmenilo, bol spôsob servírovania. Napokon pozrite sa sami! :-)

Potrebujeme:

Maslo

Väčšiu žemľu

Rajčinovú polievku

Toastový syr (prípadne iný syr podľa chuti)

Postup:

Zo žemle odrežeme vrch a nožom vyberieme vnútro tak, aby ostalo vcelku. Vnútro žemle vymažeme maslom a do vnútra vložíme 4 plátky toastového chleba. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme pri teplote 190 stupňov 10 minút.

Kým sa bochník pečie v rúre, prerežeme mäkkú striedku. Striedku natrieme zo všetkých strán maslom a potom vložíme medzi dve polovice dva plátky toastového syra. Potom zložíme ako sendvič a smažíme z oboch strán na masle.

Žemlu vyberieme z rúry, do vnútra nalejeme polievku a ako prílohu podávame opečenú striedku so syrom.

Pozrite si celý postup prípravy v krátkom videu.

 

Najlepšie recepty na dnes