plny-hrniec_transparent_negativ.png

Najchutnejší recept na večeru: Všetci sa budú tešiť a zužitkujete aj chlieb, ktorý už nie je čerstvý!

Ak sa vám stalo, že ste neskonzumovali celý chlieb, máme pre vás skvelý tip, ako z neho vykúzliť vynikajúce jedlo, hoci už nie je čerstvý.

Stačí len postupovať podľa tohto receptu z youtube!

Potrebujeme:

1 starší chlieb

3 vajcia

1 ČL soli

25 ml rastlinného oleja

220 g bieleho jogurtu

1 paradajku

petržlenovú vňať

120 g strúhaného syra čedar

100 g feta syra

1 ČL červenej papriky

Postup:

Chlieb si nakrájame asi na 2 cm hrubé krajce.

Naukladáme ich na dno jenskej misy.

Teraz si pripravíme zmes na zalievanie:

Do misy si rozklepneme 3 vajcia, pridáme olej.

Pridáme aj jogurt, soľ a ak chcete aj nejaké bylinky.

Dobre premiešame metličkou. 

Pridáme ešte nasekanú petržlenovú vňať.

Premiešame a vylejeme na chlieb v mise.

Uhladíme.

Navrchu posypeme nakrájaným feta syrom.

Na vrch uložíme aj na malé kúsky nakrájané paradajky.

Posypeme korením, strúhaným syrom a vložíme do predhriatej rúry na 180 °C.

Pečieme asi 30 – 35 minút. 

Hotovo.

Prajeme dobrú chuť!

Video návod:

 

 

 

 

 

Najlepšie recepty na dnes