plny-hrniec_transparent_negativ.png

Najlepší recept na piškótu: Do snehu nasypte 3 balenia tohto a uvidíte, že ešte nikdy nebola taká nadýchaná a jemná!

Premýšľate, ako pripraviť nadýchanú vanilkovú piškótu? 

Máme pre vás recept, s ktorým sa vám to určite podarí.

Vaše dezerty s piškótovým cestom budú jednoducho neodolateľné. 

 

 

Stačí sa držať tohto postupu z portálu smakosze.

Do tejto piškóty idú len 3 lyžice múky a namiesto nej sa pridá pudingový prášok. 

Je nadýchaná, nepraská, neklesne a chutí fantasticky.

Potrebujeme:

 

 

Suroviny na tortovú formu s priemerom 24-26 cm.

6 veľkých vajec

pohár kryštálového cukru

štipku soli

1/2 lyžičky prášku do pečiva

3 PL hladkej múky

3 balíčky vanilkového pudingu bez cukru

Postup:

Oddelíme bielka od žĺtkov.

Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh so štipkou soli.

 

 

Potom pridáme cukor a miešame, kým sa nevytvorí hustá pena.

Za stáleho miešania pridávame po 1 žĺtku.

 

 

Do zmesi pridáme múku a prášok do pečiva a znova premiešame.

Nasypeme vanilkový puding bez cukru.

 

 

Jemne premiešame, aby sa všetky ingrediencie spojili.

Cesto vylejeme na tortovú formu s papierom na pečenie.

 

 

Vložíme do rúry vyhriatej na 160° C s možnosťou ohrevu hore a dole.

Pečieme 45-50 minút.

Cesto počas pečenia krásne narastie.

 

 

Nespadne, nedrobí sa a chutí úžasne.

Pudingy mu tiež dodávajú originálnu lahodnú chuť. 

Piškótu po upečení hneď vyberieme z rúry.

Hotovú tortu vrstvíme s obľúbenými krémami alebo šľahačkou až po úplnom vychladnutí.

Extra nadýchaná piškóta z 3 ingrediencií

Famózna domáca piškóta, na ktorej prípravu vám stačia len tri základné suroviny.

Dokonalý výsledok, po ktorom stratíte reč.

Recept nájdete na druhej strane

Foto: pixabay
Foto: unsplash
Foto: pexels
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: tjn
Foto: unsplash
Foto: unsplash
Foto: tjn
Foto: unsplash
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: tjn
Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes