plny-hrniec_transparent_negativ.png

Moja finta pre dokonalé rezne: Stačí, ak pri obaľovaní urobíte malú zmenu a porovnajte si ten rozdiel!

Tento nápad som našla na internete a obaľujem tak rezne už vždy. Všetko je dodržaní presného postupu a nemôžete sa pomýliť. Presvedčte sa, že aj malá zmena dokáže hotové divy!

Tento nápad som našla na internete a obaľujem tak rezne už vždy. Všetko je dodržaní presného postupu a nemôžete sa pomýliť. Presvedčte sa, že aj malá zmena dokáže hotové divy!

Potrebujeme:

1 kg kuracích pŕs

2-3 šálku strúhanky (250ml)

2 rozšľahané vajcia

1 šálku oleja (250 ml)

Soľ a korenie

Postup:

Vajcia ochutíme soľou a korením. Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky, umyjeme a dobre osušíme utierkou.

Každý kúsok zľahka osolíme a okoreníme. Kúsky mäsa obaľujeme najskôr v strúhanke, potom vo vajíčku a potom opäť v strúhanke,  vajíčku a nakoniec opäť v strúhanke. Vyprážame na oleji dozlatista – žiadna múka a pritom perfektný výsledok!

Lujza I.

Najlepšie recepty na dnes