Tento nápad som našla na internete a obaľujem tak rezne už vždy. Všetko je dodržaní presného postupu a nemôžete sa pomýliť. Presvedčte sa, že aj malá zmena dokáže hotové divy!
Potrebujeme:
1 kg kuracích pŕs
2-3 šálku strúhanky (250ml)
2 rozšľahané vajcia
1 šálku oleja (250 ml)
Soľ a korenie
Postup:
Vajcia ochutíme soľou a korením. Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky, umyjeme a dobre osušíme utierkou.
Každý kúsok zľahka osolíme a okoreníme. Kúsky mäsa obaľujeme najskôr v strúhanke, potom vo vajíčku a potom opäť v strúhanke, vajíčku a nakoniec opäť v strúhanke. Vyprážame na oleji dozlatista – žiadna múka a pritom perfektný výsledok!
Lujza I.