Minutkový guláš za korunku. Manžel si myslel, že som ho varila celé dopoludnie, v skutočnosti ho však hravo zvládnete do pol hodinky.
Potrebujeme:
rastlinný olej
soľ
kečup
2 väčšie bravčové rezne
majoránka
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
fazule v paradajkovej omáčke
1 cibuľa
500 ml svetlého piva
3 strúčiky cesnaku
Ja dávam aj bobkový list a môžete dať aj korenie do gulášu
Postup:
Nadrobno nakrájame cibuľu a zľahka ju opražíme. Pridáme kocky mäsa a spoločne smažíme. zasypeme gulášovým korením. Premiešame mimo ohňa a zalejeme trochou piva. Priklopíme a dusíme do polomäkka, čo u minutkového mäsa trvá cca 15 min. Vmiešame obsah konzervy s fazuľou a pridáme kečup (alebo pretlak), znovu podlejeme a podusíme. Zatiaľ si nakrájame cesnak na tenučké plátky, ktoré pridáme do pokrmu spoločne s majoránkou a bobkovým listom. Rýchlo vydusíme šťavu na potrebnú hustotu, pretože majorán dlhým varením horkne. Podľa chuti dosolíme. Podávame s knedľou. Ja si k nemu viem pridať aj smotanu, ale to je už na vás. :-)