plny-hrniec_transparent_negativ.png

Minútkové kuracie kúsky v špeciálnom cesnakovom cestíčku: Žiadna múka ani mlieko, mäso ostáva šťavnaté a úžasne jemné!

Kuracie mäso ostáva fantasticky jemné a šťavnaté. Takéto cestíčko som nikdy predtým nerobila, ale odteraz je mojou jednotkou. Určite skúste, je to naozaj vynikajúci recept.

Kuracie mäso ostáva fantasticky jemné a šťavnaté. Takéto cestíčko som nikdy predtým nerobila, ale odteraz je mojou jednotkou. Určite skúste, je to naozaj vynikajúci recept.

Potrebujeme:

2 kusy väčších kuracích rezňov

3 vajcia

2 strúčiky cesnaku

Soľ

Rastlinný olej

2 lyžice zemiakového škrobu

Postup:

Kuracie mäso nakrájame na rezance. Dáme do misky a pridáme žĺtky, pretlačený cesnak, škrob a ochutíme soľou a korením. Dobre premiešame.

Bielky vyšľaháme zvlášť na sneh.

Mäso obalíme v snehu a kladieme na rozpálenú panvicu s rastlinným olejom.

Vyprážame z oboch strán dozlatista.

Podávame s prílohou podľa chuti.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

 

Najlepšie recepty na dnes