Minútkové kuracie kúsky na cesnaku a kyslej smotane: Bleskový obed s výbornou chuťou – hotové skôr ako príloha!

Vynikajúci obed z kuracieho mäsa a kyslej smtoany, doslova za minútku prirpavený!

Vynikajúci obed z kuracieho mäsa a kyslej smotany, doslova za minútku pripravený!

Potrebujeme:

2 ks kuracích pŕs

1 cibuľu

1/2 lyžičky soli

Mletú červenú papriku

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

150-200 g kyslej smotany

Čierne korenie podľa chuti

2 strúčiky cesnaku

Olej slnečnicový

Postup:

Na panvici nalejeme 2 lyžice oleja.

Prihodíme cibuľu nakrájanú na drobno, a než začne hnednúť, tak prihodíme kuracie prsia nakrájané na kúsky.

Teplota po celú dobu bude 120 ° C. Pridáme 1/2 lyžičky soli, a restujeme, kým nie je mäso mäkké.

K mäkkému mäsu prihodíme 2 strúčiky cesnaku nakrájaného na tenké plátky.

Pridáme 1/8 lyžičky mletého čierneho korenia, červenú papriku a restujeme dve minúty.

Primiešame téglik kyslej smotany a miešaním úplne rozpustíme.

Všetko spolu ešte minútu povaríme, a tým je omáčka hotová.

Na tanieri môžeme dozdobiť petržlenovou vňaťou alebo kôprom.

Podávame s prílohou podľa chuti.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)