Milky Way maškrta za 10 minút: Ten krém chutí ako originál – perfektný nepečený dezert pre zaneprázdnených!

742 0

Potrebujeme:

3 šálky  sušeného mlieka
3/4 šálky mlieka
pol šálky cukru
balenie vanilkového cukru
asi 300-400 g  kakaových sušienok (množstvo závisí od veľkosti sušienok a formy)
250 g masla

poleva:

150 g horkej čokolády
2 lyžice masla

Postup:

Nalejte mlieko do hrnca. Pridajte cukor, vanilkový cukor a priveďte do varu. Nechajte vychladiť – ak chcete chladenie urýchli, preložte nádobu do studenej vody.

Maslo dôkladne vyšľahajte. Potom prilejte ochladené mlieko, premiešajte, pridajte sušené mlieko a znova dobre premiešajte.
Plech na pečenie (20x20cm) sa vystelie s papierom na pečenie. Dajte na dno vrstvu sušienok na dne.
Rozdelte krém na polovicu. navrstťvite prvú polovicu na sušienky, zarovnajte, položte druhú vrstvu sušienok, druhú polovicu krému, vyrovnajte a všetko pokryte poslednou vrstvou sušienok.

Rozpustite čokoládu a maslo vo vodnom kúpeli a nalejte na sušienky. Vložte do chladničky minimálne 3 hodiny.

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Témy:


Pridajte svoj komentár