Medvedie labky z TATRANIEK: Fantastická chuť aj bez orechov! Napečte hneď z dvojitej dávky, pretože zo stola miznú bleskovou rýchlosťou.

Medvedie labky, ktoré samé vyskakujú z formičiek a chutia fantasticky aj bez orechov. Recept od pani Slávky rozhodne stojí za to vyskúšať. Jednoduchá príprava, ušetríte na orechoch a každý kto ochutnal, len chválil.

Potrebujeme:

3 ks strúhaných tatraniek (orieškové sú najlepšie)

190 g Hery

75 g práškového cukru

1 vajce

1 PL kakaa

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

225 g hladkej múky

Postup:

Tatranky si postrúhajte na hrubom strúhadle, alebo cez obal povaľkajte dreveným valčekom. Všetky ingrediencie spolu zmiešajte a plňte do formičiek na labky. Pečte vo vyhratej rúre pri cca 200 stupňoch asi 10 minút (uvidíte, ako sa labky oddeľujú od formičky). Ešte za horúca obaľte v práškovom cukre. Z jednej dávky vám vyjde okolo 80 ks. Dobrú chuť!