Medvedie labky, ktoré samé vyskakujú z formičiek a chutia fantasticky aj bez orechov. Recept od pani Slávky rozhodne stojí za to vyskúšať. Jednoduchá príprava, ušetríte na orechoch a každý kto ochutnal, len chválil.
Potrebujeme:
3 ks strúhaných tatraniek (orieškové sú najlepšie)
190 g Hery
75 g práškového cukru
1 vajce
1 PL kakaa
225 g hladkej múky
Postup:
Tatranky si postrúhajte na hrubom strúhadle, alebo cez obal povaľkajte dreveným valčekom. Všetky ingrediencie spolu zmiešajte a plňte do formičiek na labky. Pečte vo vyhratej rúre pri cca 200 stupňoch asi 10 minút (uvidíte, ako sa labky oddeľujú od formičky). Ešte za horúca obaľte v práškovom cukre. Z jednej dávky vám vyjde okolo 80 ks. Dobrú chuť!