plny-hrniec_transparent_negativ.png

Mäso rozložíme na cibuľu a po 10 minútach práce dostaneme chutnú večeru: Lahodný recept na bravčové mäso, ktoré sa vám bude rozplývať na jazyku!

Pripravte si podľa nášho nenáročného receptu chutnú večeru z krkovičky.

Recept je taký chutný a mäso neskutočne jemné, že sa vám nikdy neomrzí.

 

 

Rýchly a jednoduchý recept z youtube kanála Szybko Pyszne Przepis na lahodnú krkovičku.

Potrebujeme:

3-4 cibule

1 kg bravčovej krkovičky

soľ

mleté čierne korenie

1 cibuľu

300-400 g šampiňónov

2-3 paradajky

200 g tvrdého syra

Postup:

Na začiatku nakrájame cibuľu na plátky.

Rozložíme ju na plech vystlaný papierom na pečenie.

Bravčové mäso nakrájame na hrubé plátky.

Vyklepeme a uložíme na cibuľu.

 

 

Mäso osolíme a okoreníme z oboch strán.

Na kocky nakrájanú cibuľu smažíme 2-3 minúty na naolejovanej panvici.

 

 

Na plátky nakrájané šampiňóny pridáme do panvice a varíme 10 minút.

Zmes poriadne premiešame.

Dochutíme soľou a korením.

 

 

Plech s mäsom a cibuľou vložíme do rúry a pečieme 50 minút pri teplote 180°C.

Paradajky nakrájame.

Spolu so šampiňónovou zmesou pridáme na plech.

 

 

Nakoniec na vrch pridáme nastrúhaný tvrdý syr.

Plech vložíme do rúry na 10 minút pri teplote 200°C.

Lahodné mäso môžeme servírovať.

Dobrú chuť!

Video návod:

 

https://youtu.be/kevSOIkf8F8

 

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pexels
Foto: pixabay
Foto: tjn

Najlepšie recepty na dnes