plny-hrniec_transparent_negativ.png

Nechcelo sa mi obaľovať v trojobale a tak som mäso len dala do jogurtu: V živote sme nejedli také šťavnaté a výborné mäsko!

Výborný nápad, ako pripraviť rezne bez obaľovanie, úžasne chutné a hlavne za minútku. Keď sa budete rozhodovať, čo na zajtrajší obed, toto určite skúste!

Potrebujeme:

  • 20 dkg jogurtu
  • 1 citrón – šťavu aj kôru
  • 1 lyžica medu
  • 2 strúčiky cesnaku
  • Podľa chuti soľ, korenie, zemné korenie
  • 50 dkg kuracie prsia

Postup:

Zmiešajte ingrediencie v dóze a nakrájajte kuracie rezne na tenké plátky. Dajte do tejto zmesi mäso a nechajte aspoň 2-3 hodiny marinovať, ideálne cez noc.

Potom len opražte z oboch strán na rozpálenej panvici dozlatista (stačí smažiť len na troche oleja – nie ako rezne).

Podávame s lahodnou oblohou.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Najlepšie recepty na dnes