Nepečená svieža MAŠKRTA z jahôd, tvarohu a šľahačky hotová za 10 minút: Bez pečenia, najlepší rýchly dezert!

Vynikajúci recept bez pečenia na veľmi rýchlu a krémovú dobrotu.

 

 

Pozostáva z waflových plátkov, jahôd a fantasticky lahodného krému.

Určite skúste tento recept podľa Last Minute Kitchen.

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Potrebujeme:

600 g smotany na šľahanie

200 g mascarpone

200 g jemného krémového tvarohu

80 g kr. cukru

1,5 ČL vanilkového extraktu

3 balíčky stužovaču do šľahačky

400 g jahôd

16 ks waflí (ja som kúpila v Kauflande)

Postup:

 

 

Smotanu na šľahanie vyšľaháme do tuha.

Pošas šľahania pridáme aj stužovače.

Do samostatnej misky preložíme mascarpone.

 

 

Vyšľaháme ho s cukrom a vanilkovým extraktom.

Pridáme tvaroh a prešľaháme.

 

 

Teraz pridáme vyšľahanú šľahačku.

Pripravíme si ovocie:

Jahody odstopkujeme.

Umyjeme ich a nakrájame na štvrtinky.

 

 

Vmiešame do krému.

Ak nemáte jahody, môžete zvoliť akékoľvek iné drobné ovocie.

Formu vyložíme waflami.

 

 

Natrieme krém a uložíme zvyšok waflí.

Necháme vychladniť po dobu asi 1-2 hodiny.

 

 

Poprášime cukrom a podávame.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Video návod:

 

 

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: unsplash
Foto: pixabay
Foto: pexels
Foto: pixabay