Šarišské prírodné rezne na hubách, jemné ako MASLO: Musím sa podeliť o tento domáci recept, chuť absolútne luxusná!

2183

Vynikajúce bravčové mäsko na šťave s hríbikmi, ktoré viete pripraviť na obed vždy, keď naň dostanete chuť. Vynikajúce jedlo podľa youtube s fantastickou chuťou!

Potrebujeme:

400 g stehno bravčové

1-2 ks cibuľa

100-150 g húb

0,4 l vývar

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

soľ, korenie čierne,

mleté rasca

mletá paprika červená

mleté huby sušené

podľa potreby voda

2 PL múka hladká

olej

Postup:

Mäso si nakrájame na rezne a mierne naklepeme.

Osolíme, okoreníme a necháme chvíľku postáť.

Zatiaľ si v širšom hrnci na oleji speníme na jemno nakrájanú cibuľku.

Rezne jemne obalíme v múke a na cibuľke z oboch strán „obielime“.

Pridáme kúsky húb, posypeme mletou rascou, paprikou a zalejeme vodou tak, aby mäso mierne vytŕčalo.

Pridáme trocha sušených hríbov.

Dusíme do mäkka cca 45 minút.

Potom podľa toho koľko chceme mať omáčky dolejeme vývarom.

Prajame vám dobrú chuť! :-)

 

Témy:


Pridajte svoj komentár