plny-hrniec_transparent_negativ.png

Konečne dokonalá Marlenka, ktorú pripravíte bez pečenia: Musím sa podeliť o tento luxusný recept, robím každý týždeň!

Kto ochutnal, ten si ju chválil. Je naozaj výborná a naozaj jednoduchá a  zvládnu ju aj začiatočníčky. Zjednodušený recept, ktorý máte hotový za chvíľku. Musím sa podeliť aj s vami, my ju máme na stole každý víkend. :-)

Kto ochutnal, ten si ju chválil. Je naozaj výborná a naozaj jednoduchá a  zvládnu ju aj začiatočníčky. Zjednodušený recept, ktorý máte hotový za chvíľku. Musím sa podeliť aj s vami, my ju máme na stole každý víkend. Inšpirovala som sa receptom od Andrejky. :-)

Potrebujeme:

2 balenia medových plátov

1 karamelové Salko

250 g masla

2 karamelové pudingy

6 dl mlieka

3-6 lyžíc kryštálového cukru (prípadne podľa chuti)

vlašské orechy a čokoládovú polevu

Postup:

Puding si uvaríme podľa návodu.  Hotový puding a necháme vychladnúť. Medzitým si vymiešame zmäknuté maslo s karamelovým salkom. Keď je puding vychladnutý, po lyžičkách do neho vmiešavame našľahané maslo. Pripravíme si 6 plátov a zvyšné 2 si dáme bokom. Na tácku si 2 pláty priložíme k sebe a natrieme 1/3 krému opakujeme ešte 2 krát. Vrch marlenky natrieme krémom a zvyšné pláty (nemusia byť oba, stačí jeden) namrvíme, zmiešame s mletými orechmi a nasypeme na povrch marlenky. Dozdobíme čokoládovou polevou. Najlepšie chutí, ak ju necháte cez noc odležať, u nás doma to však nehrozí, maškrtíme na nej už po chvíli. :-)

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

zdroj: ketkes

Najlepšie recepty na dnes