Marinované kuracie stehná na kapustovom vankúši. Skvelé jedlo skoro bez námahy!

Milujem rýchle jedlá, z ktorých nie je veľa špinavého riadu, sú jednoduché a chutné. Tento recept je presne taký. Ak máte doma kuracie stehná a kapustu, tento výborný obed máte hotový raz-dva.

Milujem rýchle jedlá, z ktorých nie je veľa špinavého riadu, sú jednoduché a chutné. Tento recept je presne taký. Ak máte doma kuracie stehná a kapustu, tento výborný obed máte hotový raz-dva.

Potrebujeme:

kuracie stehná

cibuľa

paradajky

500 g kyslej kapusty

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Marináda

2 PL sójovej omáčky

1 PL pretlaku alebo kečupu

2 PL smotany alebo majonézy

soľ, korenie

Postup:

Stehná si osolíme, polejeme sójovou omáčkou, okoreníme. Zmiešame smotanu (majonézu) s paradajkovou omáčkou a stehná poriadne ponatierame. Nakrájame si cibuľu, orestujeme a pridáme nakrájanú kyslú kapustu a paradajky. Krátko podusíme a preložíme do pekáča, ale jenského skla. Na to poukladáme stehná v marináde. Pečieme do zlatista. Dobrú chuť!