Skvelé papanie za pár drobných. Výborný nápad, ako pripraviť kuraciu pečienku tak, že zachutí skutočne každému.
Potrebujeme:
8-10 ks kuracej pečienky – očistenej
1 vajce
Mlieko
3 lyžice hladkej múky
Majoránku
Mleté čierne korenie
Cesnak sušený
Postup:
Vajce rozšľaháme vidličkou, pridáme korenie, cesnak a mlieko tak, aby nám vzniklo hustejšie cestíčko.
Pečienku očistíme a obalíme zľahka v múke. Potom obalíme v cestíčku a vyprážame na oleji z oboch strán dozlatista. Smažíme na strednom ohni, nie príliš prudko, cestíčko bude krásne chrumkavé a pečienka jemná a mäkká.
Prebytočný tuk môžeme odstrániť pomocou papierovej servítky.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)