Maďarský zemiakový kastról!

Blesková večera z jednej panvice.

Blesková večera s jemne pikantnou chuťou.

Potrebujeme:

1 kg zemiakov očistených a nakrájaných (neskorý zber)

1 cibuľu nakrájanú nadrobno

3 lyžice oleja

2-3 strúčiky cesnaku

2 ks debrecínskej klobásy

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Soľ, korenie

Česrtvú petržlenovú vňať

Postup:

Vo väčšej panvici rozpálime olej a orestujeme cibuľku dozlatista. Pridáme zemiaky a dusíme pod pokrievkou domäkka – podľa potreby podlejeme trochou vody.

Keď sú zemiaky mäkké, pridáme nakrájanú klobásu, cesnak a restujeme bez pokrievky.

Podávame posypané petržlenovou vňaťou.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)