Madagaskar torta bez pečenia: Luxusný dezert troch farieb, ktorý zatieni všetky ostatné dezerty!

Vynikajúca a osviežujúca torta Madagaskar, ktorú pripravíte bez pečenia. Je to naozaj fantastická pochúťka.

Potrebujeme:

600 ml smotany na šľahanie

200 g tmavej čokolády

200 g mliečnej čokolády

200 g bielej čokolády

2 balenia čokoládových maslových sušienok

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

3 lyžice masla

1 prášková želatína

Postup:

Každý druh čokolády si rozpustíme vo vodnom kúpeli spolu s 200 ml smotany na šľahanie. Želatínu zahrejeme a rozdelíme na 3 rovnaké časti a vmiešame do každej čokolády. Dobre všetko premiešame a dáme zachladiť.

Kým čokolády chladnú, v mixéri rozmixujeme sušienky a zmiešame ich s rozpusteným maslom. Hmotu ktorá nám vznikne natlačíme na dno tortovej formy priemer 24. Tiež odložíme aspoň na 30 minút vychladiť. Potom navrstvíme krémy podľa farby každú vrstvu vyhladíme, a dáme nazad do chladničky. Najlepšie na noc.

Na druhý deň dozdobíme buď to čokoládovou polevou, alebo posypeme kakaovým práškom cez jemné sitko. Môžeme podávať aj s vyšľahanou šľahačkou.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Témy:


Pridajte svoj komentár