Luxusné ovocné rezy s kyslou smotanou a želatínou: Cez víkend robíme vždy dva plechy a nikdy nezostane ani omrvinka!

2482 0

Výborný tip na rýchlu a výbornú ovocnú lahôdku.

Potrebujeme:

100 g maslo

100 g kr. cukor

100 g hl. múka

1 lyžička prášok do pečiva

2 vajcia

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Štipka soli

Na polevu:

375 ml mlieko

2 polievkové lyžice cukor

1 ks. puding prášok

2 šálky kyslá smotana

Na polevu:

1 pohár zaváraných čerešní

2 bal. cukrárske želé červené

Postup:

Zmiešajte mäkké maslo s cukrom a vajíčkami.. Múku a prášok do pečiva preosejte a premiešajte. Cesto navrstvite na vymastenú a vysypanú formu. Potom pečte 10 minút pri 200 ° C.

Medzitým pripravte puding z mlieka, cukru a pudingového prášku.

Po upečení nechajte cesto vo forme a navrstvite naň teplý puding zmiešaný s kyslou smotanou. Potom rozsypte na vrch čerešne.  Z 1/2 l čerešňovej šťavy s 2 bal. želatíny pripravíme želatínu podľa návodu. Koláč nechajte vychladnúť vo forme.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

zdroj: chefkoch

Témy:


Pridajte svoj komentár