Lenivá obložená krkovička zo 4 prísad!

Tento jednoduchý recept mám od svokry a je skutočne ultra jednoduchý. Dokonalú pochúťku vykúzlite len z 4 prísad!

Tento jednoduchý recept mám od svokry a je skutočne ultra jednoduchý. Dokonalú pochúťku vykúzlite len z 4 prísad!

Potrebujeme:

10 ks tenších plátkov krkovičky

10 lyžíc horčice

Slaninu alebo šunku

Veľké cibule – tak, aby ste mali dosť na každý plátok mäska (3-4 ks)

Postup:

Mäsko si umyjeme, osušíme a posypeme soľou a korením. Dôkladne potrite mäso z jednej strany horčicou a nechajte odstáť pár hodín v chlade. Potom dáme na plech vyložený alobalom (alebo vymastený, poriadne posypeme cibuľou a obložíme slaninkou.

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Pri teplote 180 stupňov pečieme pod alobalom cca 80 minút. Potom necháme 10 minút dopiecť bez alobalu.

Prajeme vám dobrú chuť!:-)

zdroj: chefkoch