Nesmrteľná vajíčková pomazánka – najchutnejší recept pod slnkom: Na Silvestra sa robí v tej najväčšej mise!

Legendárna vajíčková pomazánka podľa starého receptu našej rodiny. Pre nás je to neodmysliteľná súčasť veľkonočných sviatkov, keď sa u nás stretne celá rodina na Silvestrovské oslavy ju robíme do tej najväčšej misy.

Potrebujeme:

  • 6 varených vajec
  • polovicu červenej cibule
  • 3 polievkové lyžice majonézy
  • 2 lyžice kyslej smotany
  • 1 lyžička horčice
  • mletú rascu
  • soľ, korenie

Postup:

Vaječné žĺtky roztlačíme, bielky nakrájame na väčšie kúsky. Žĺtok zmiešame s majonézou, kyslou smotanou, horčicou a korením. Nasekané vaječné bielky sa zmiešajú s nakrájanou cibuľkou. Necháme odpočinúť v chladničke po dobu najmenej 2 hodín, aby sa chute dokonale prepojili. Podávame s pečivom.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Témy:


Pridajte svoj komentár