plny-hrniec_transparent_negativ.png

Lacný a rýchly domáci pribináčik z Granka: Absolútne famózny aj ako krém do všetkých dezertov!

Výborný pribináčky z Granka, perfektný aj do nepečených dezertov. Ak chcete biely klasický pribináčik stačí, ak vynecháte granko.

Potrebujeme:

2 tvarohy vo vaničke ja dávam odtučnené
cukor podľa chuti – môže byť práškový aj obyčajný
smotana na šľahanie – lepšia je tá v kelímku
Granko podľa chuti, ak chcete, môžete požiť aj kakao alebo čokoládu

Postup:

Príprava je veľmi jednoduchá. Do misy nalejeme smotanu na šľahanie a šľaháme kým nezhustne. Pridáme tvarohy a cukor a šľaháme ďalej. Nakoniec pridáme kakao a opäť šľaháme. Naložíme do mištičiek a alebo ako ja do dózy s viečkom a dáme do chladničky. Z toho množstva máme cca liter pribiňáku. Je chutný a tiež lacnejšie ako v obchode. Okrem iného viete čo presne za zloženie v ňom je :-)

dobrú chuť

Autor receptu Romča

Najlepšie recepty na dnes