Fantastická pochúťka z kuracieho mäska a jemného cestíčka.
Tieto lahodné kuracie kúsky v smotanovo-syrovom kabátiku chutia najlepšie s čerstvou zeleninou.
Potrebujeme:
2 stredne veľké kuracie prsia
Soľ
2 lyžice hladkej múky
Olej na vyprážanie
Na cestíčko:
2 veľké vajcia
1 lyžičku soli
3 strúčiky cesnaku
4 lyžice kyslej smotany
3 lyžice hladkej múky
Postup:
Kuracie prsia umyjeme a nakrájame na malé kúsky.
Osušíme papierovým servítkom.
Potom obalíme v múke.
Všetky prísady na cestíčko vymiešame.
Vznikne nám hladká plocha bez hrudiek.
Obalíme všetky kuracie kúsky.
Opražíme v rozpálenom oleji dozlatista.
Prebytočný olej odstránime papierovým servítkom.
Podávame s čerstvou zeleninou.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)
Foto: pexels
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: tjn
Foto: pexels