plny-hrniec_transparent_negativ.png

Lepšie ako rezne: Kuracie jednohubky v smotanovo-cesnakovom cestíčku!

Fantastická pochúťka len tak k pivu alebo vínečku. Tieto lahodné kuracie kúsky v smotanovo-syrovom kabátiku chutia najlepšie s čerstvou zeleninou.

Fantastická pochúťka z kuracieho mäska a jemného cestíčka.

Tieto lahodné kuracie kúsky v smotanovo-syrovom kabátiku chutia najlepšie s čerstvou zeleninou.

 

 

Potrebujeme:

2 stredne veľké kuracie prsia

Soľ

2 lyžice hladkej múky

Olej na vyprážanie

Na cestíčko:

 

 

2 veľké vajcia

1 lyžičku soli

3 strúčiky cesnaku

 

 

4 lyžice kyslej smotany

3 lyžice hladkej múky

Postup:

 

 

Kuracie prsia umyjeme a nakrájame na malé kúsky.

Osušíme papierovým servítkom.

Potom obalíme v múke.

 

 

Všetky prísady na cestíčko vymiešame.

Vznikne nám hladká plocha bez hrudiek.

 

 

Obalíme všetky kuracie kúsky.

Opražíme v rozpálenom oleji dozlatista.

Prebytočný olej odstránime papierovým servítkom.

 

 

Podávame s čerstvou zeleninou.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

 

Foto: pexels
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: tjn
Foto: pexels

Najlepšie recepty na dnes