plny-hrniec_transparent_negativ.png

PLNENÉ kuracie rezne s KARIČKOU a cesnakom: Stokrát lepšie, ako obyčajný rezeň v TROJOBALE!

Niečo tak chutné som ešte neskúšal. Neskutočné plnené kuracie rezne!

Pripravte si doma toto jednoduché, rýchle a veľmi chutné jedlo.

Plnené kuracie rezne na netradičný spôsob, ktoré budete pripravovať pravidelne.

 

 

Výnimočný recept na jemné plnené kuracie rezne z youtube kanála noespaisparaviejas vk.

Potrebujeme:

6 kuracích pŕs

3 tavené syry karička

2 konzervy tuniaka

2 vajcia

1 ČL cesnakového prášku

1 ČL sušenej petržlenovej vňate

strúhanku

soľ

korenie

rastlinný olej

Postup:

 

 

Kuracie prsia nakrájame na tenké plátky.

Samozrejme, množstvo upravíme podľa potreby. Ak použijete viac mäsa, nezabudnite zvýšiť aj množstvo ostatných prísad.

3 kuracie plátky posolíme a okoreníme.

Do misky pridáme tavený syr.

 

 

Potom pridáme tuniaka bez oleja, rozdrvíme a dobre premiešame.

Zmes natrieme na kuracie mäso a preložíme ďalším kuracím plátkom.

 

 

Do taniera so strúhankou pridáme cesnak, petržlenovú vňať a premiešame.

V ďalšom tanieri vidličkou rozšľaháme vajcia.

 

 

Rezeň najprv obalíme vo vajíčku.

A potom dôkladne v strúhanke.

 

 

Na panvici rozpálime veľké množstvo oleja.

Vložíme rezne a na stredne silnom ohni ich vysmažíme z oboch strán do zlatista.

 

 

Môžeme servírovať.

Dobrú chuť!

Video návod:

 

 

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pexels
Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes