Kuracie rezne pečené v horčici – žiadna práca a máte obed ako lusk: Zmiešajte med, cesnak, horčica a máte mäso ako od šéfkuchára!

Nikdy by som nepovedala, že niečo zdravé a diétne bude chutiť tak fantasticky. Skúste, je to vynikajúce a skutočne rýchle. 

Nikdy by som nepovedala, že niečo zdravé a diétne bude chutiť tak fantasticky. Skúste, je to vynikajúce a skutočne rýchle.

Potrebujeme:

5-6 kusov kuracích rezňov
4 lyžice medu
4-5 čajových lyžičiek horčice
5 strúčikov cesnaku
soľ, korenie
300 g cukety
1 lyžica sušeného tymianu

Postup:

Kuracie rezne umyjeme a osušíme papierovou utierkou, rozkrojíme na dve časti a obe osolíme.

Med rozmiešame s horčicou a pretlačeným cesnakom, Kuracie prsia premiešame v marináde – môžeme nechať marinovať, alebo použiť hneď.  Mäso preložíme na plech vystlaný papierom na pečeni – v dobre vyhriatej rúre na 200 stupňov pečieme 20 minút.

Podávame s ceketou, ktorú ochutíme soľou, tymiánom a dusíme na panvici s trochou vody domäkka. Prípadne môžete podávať so šalátom z čerstvej zeleniny.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Zdroj:  impresjasmaku