plny-hrniec_transparent_negativ.png

Fit kuracie REZNE pečené v horčici – žiadna práca a obed ako lusk: Len zmiešajte med, cesnak, horčicu a to mäsko je ako od šéfkuchára!

Nikdy by som nepovedala, že niečo zdravé a diétne bude chutiť tak fantasticky. Skúste, je to vynikajúce a skutočne rýchle. 

Nikdy by som nepovedala, že niečo zdravé a diétne bude chutiť tak fantasticky.

Skúste, je to vynikajúce a skutočne rýchle.

Potrebujeme:

5-6 kusov kuracích rezňov

4 lyžice medu

4-5 čajových lyžičiek horčice

5 strúčikov cesnaku

soľ, korenie

300 g cukety

1 lyžica sušeného tymianu

Postup:

Kuracie rezne umyjeme a osušíme papierovou utierkou.

Rozkrojíme na dve časti a obe osolíme.

Med rozmiešame s horčicou a pretlačeným cesnakom,

Kuracie prsia premiešame v marináde.

Mäsko môžeme nechať marinovať, alebo použiť hneď.

Mäso preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.

V dobre vyhriatej rúre na 200 stupňov pečieme 20 minút.

Podávame s cuketou, ktorú ochutíme soľou, tymiánom.

Cuketu dusíme na panvici s trochou vody domäkka.

Prípadne môžete podávať so šalátom z čerstvej zeleniny.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

 

Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes