plny-hrniec_transparent_negativ.png

Kuracie rezne pečené v horčici – žiadna práca a máte nedeľný obed ako lusk: Zmiešajte med, cesnak, horčica a máte mäso ako od šéfkuchára!

Nikdy by som nepovedala, že niečo zdravé a diétne bude chutiť tak fantasticky. Skúste, je to vynikajúce a skutočne rýchle. 

Nikdy by som nepovedala, že niečo zdravé a diétne bude chutiť tak fantasticky.

 

 

Skúste, je to vynikajúce a skutočne rýchle.

Potrebujeme:

5-6 kusov kuracích rezňov

4 lyžice medu

 

 

4-5 čajových lyžičiek horčice

5 strúčikov cesnaku

soľ

korenie

 

 

300 g cukety

1 lyžica sušeného tymianu

Postup:

Kuracie rezne umyjeme a osušíme papierovou utierkou.

Rozkrojíme na dve časti a obe osolíme.

 

 

Med rozmiešame s horčicou a pretlačeným cesnakom,

Kuracie prsia premiešame v marináde.

Môžeme nechať marinovať, alebo použiť hneď.

 

 

Mäso preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.

V dobre vyhriatej rúre na 200 stupňov pečieme 20 minút.

 

 

Podávame s ceketou, ktorú ochutíme soľou a tymiánom.

Dusíme na panvici s trochou vody domäkka.

Prípadne môžete podávať so šalátom z čerstvej zeleniny.

 

 

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Zdroj:  impresjasmaku

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn

Najlepšie recepty na dnes