Kuracie rezne už nevyprážam, ale pripravujeme LEN takto: Najjemnejšie mäsko s cesnakom a krémovou omáčkou aké ste kedy jedli!

Vynikajúci recept z youtube na kuracie rezne v smotanovej omáčke s cesnakom, ktoré sa pečú v rúre.

 

 

Potrebujeme:

Kuracie prsia – 2 kusy

2 vajcia

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Smotana na šľahanie 150 g

1 lyžička sušeného cesnaku

Domáca vegeta – 1 lyžička

Sladká paprika – 1 lyžička

Kari korenie, oregáno, chilli

Soľ podľa chuti

Postup:

Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky.

 

 

Osolíme a dôkladne premiešame.

 

 

Mäso dáme do vymastenej zapekacej misy.

V miske rozšľaháme vajcia.

 

 

Pridáme smotanu a vegetu aj koreniny.

 

 

Zalejeme kuracie mäso a premiešame.

 

 

Pokvapkáme trochou oleja.

 

 

Na vrch uložíme plátky paradajok.

 

 

Posypeme petržlenovou vňaťou a vložíme do vyhriatej rúry.

 

 

Pečieme pri teplote 200 stupňov 20 minút.

 

 

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Video návod: