Kuracie prsia, ktoré sa rozplývajú v ústach: Šťavnaté, jemné a veľmi chutné!

Predstavujeme vám najjednoduchší recept na jemné kuracie rezne.

Ja ich doma pripravujem pravidelne, keďže všetkým neskutočne chutia.

 

 

Namiesto trojobalu skúste toto vylepšenie, vďaka obyčajnej kyslej smotane a vajíčku ostane mäsko neskutočne šťavnaté a jemné.

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Mimoriadne jednoduchý recept z youtube kanála KAZAN na šťavnaté kuracie kúsky.

Potrebujeme:

600 g kuracích pŕs

1 vajce

50 g kyslej smotany alebo gréckeho jogurtu

soľ

mleté čierne korenie

30 g hladkej múky

rastlinný olej na vyprážanie

Voliteľné:

Bylinky podľa chut

Koreniny podľa chuti

Postup:

 

 

Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky.

Vložíme ich do misy.

 

 

Pridáme vajce, smotanu, soľ, korenie.

Dobre premiešame lyžicou.

 

 

Misku prekryjeme fóliou.

Necháme 15 minút odstáť.

Potom do misky nasypeme múku.

Dôkladne premiešame.

 

 

Panvicu polejeme rastlinným olejom.

Postupe vložíme rezne.

 

 

Rezne vysmažíme z každej strany do zlatista.

Lahodné kuracie mäso necháme vychladnúť.

Môžeme servírovať.

 

 

Dobrú chuť!

Video návod:

 

 

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: pexels
Foto: pixabay