Vzala len kyslú smotanu, lupienky a kuracie mäso: 12 minút a na vyprážané rezne si nikto nespomenie – všetci básnia len o tomto!

Výborné kuracie mäsko z rúry, chrumkavé a krásne šťavnaté bez kvapky oleja!

Potrebujeme:

1 veľké kuracie prsia,

100 g kukuričných lupienkov

1 polievková lyžica 18% kyslej smtoany (môže byť prírodný jogurt)

korenie

soľ

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

sladká paprika

Postup:

Umyte mäso, vysušte papierovou utierkou a potom nakrájajte na malé, predĺžené kusy.

Do predtým pripravenej misy dajte lyžicu smotany, korenie a nakrájané kurča.

Celý obsah dôkladne premiešajte.

Dajte mäso do chladničky najmenej na 30 minút. Potom kuracie mäso v kukuričných vločkách. Vločky môžu byť mierne rozdrvené, keď v nich začnete obaľovať mäsové kúsky.

Vložte do predhriatej rúry na 200 stupňov a pečte 12-15 minút.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)