Kuracie MINI- REZNÍKY v cesnakovom kabáte: Ak vás omrzelo mäso v trojobale, musíte skúsiť toto vylepšenie – DELIKATESA za minútku na stole!

Tento recept je vynikajúci a veľmi, veľmi rýchly.

 

 

Ak rozmýšľate, čo si dať na obed a nechce sa vám dlho stáť pri sporáku, určite ho skúste.

Tento recept je jednoducho vynikajúci.

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Potrebujeme:

80 dkg filé z kuracích pŕs

soľ

korenie podľa chuti

30 dkg kyslej smotany

2 vajcia

2 strúčiky cesnaku

3 polievkové lyžice múky

1 hrnček múky

olej podľa potreby

Ako príloha:

Varené zemiaky

Šalát z čerstvej zeleniny

Ryža

Postup:

Nakrájajte kuracie prsia na menšie kúsky.

 

 

Dochuťte soľou a korením.

Potom dajte do chladničky, kým nebude cestíčko pripravené.

Cestíčko:

Do misky nalejeme kyslú smotanu.

 

 

Pridáme vajce a prelisovaný cesnak.

Nakoniec viešame aj 3 lyžice múky.

Hmotu dôkladne premiešame.

 

 

Do misky nasypte 1 (alebo 2) šálky múky.

Plátok mäsa obalíme najskôr v múke.

 

 

Potom ho ponoríme do cestíčka s kyslej smotany.

 

 

Vyberieme.

Hneď vložíme do horúceho oleja.

Opekáme do zlatista podľa chuti.

 

 

Podávame s prílohou podľa chuti.

Ja odporúčam šalát z čerstvej zeleniny.

Prípadne stačia len varené, opekané alebo pučené zemiaky.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pexels
Foto: pexels
Foto: pexels