Kuracie mini-rezníky v pivnom cestíčku: Lepšie ako v trojobale!

Cez sviatky som ich podávala s klasickým zemiakovým šalátom a boli neodolateľné!

U nás doma sa zvyknú podávať aj ako vynikajúce slané jednohubky s čerstvou zeleniou. Cez sviatky som ich podávala s klasickým zemiakovým šalátom a boli neodolateľné!

Potrebujeme:

500 g kuracích pŕs

100 ml piva

3 lyžice múky (ja som dala hladkú)

100 g najemno nastúhaného syra

Soľ, čierne mleté korenie a 1 lyžičku petržlenovej vňate

...

Postup:

Kuracie prsia umyjeme a pokrájame na tenké, menšie kúsky.

V miske rozmiešame vajcia s pivom, múkou, soľou koreninami a petržlenovou vňaťou. Nakoniec do cestíčka primiešame aj syr.

Mäso obalíme v cestíčku a vyprážame na rozpálenom oleji dozlatista.

Podávame s prílohou podľa chuti! :-)