15-MINÚTOVÉ kuracie kúsky s kyslou smotanou: Lepšie mäsko som už dávno nejedla!

Vynikajúce kuracie kúsky s kyslou smotanou a jednoduchou minútkovou prípravou.

Ideálne na rýchly obed, alebo večeru.

 

 

 

...

Skúste a tú chuť si zaručene zamilujete.

 

Potrebujeme:

2 stredne veľké kuracie prsia

Soľ

2 lyžice hladkej múky

Olej na vyprážanie

Na cestíčko:

2 veľké vajcia

1 lyžičku soli

3 strúčiky cesnaku

4 lyžice kyslej smotany

3 lyžice hladkej múky

Postup:

Kuracie prsia umyjeme.

Nakrájame na malé kúsky.

 

 

 

Osušíme papierovým servítkom.

Potom obalíme v múke.

Všetky prísady na cestíčko vymiešame.

 

 

Postupujeme tak, aby nám vznikla hladká masa bez hrudiek.

Ak chcete, mžete dochutiť štipľavým korením alebo bylinkami podľa chuti.

 

 

Obalíme všetky kuracie kúsky.

Stačí ponoriť do cestíčka a premiešať.

Ide o to, aby sa každý kúsok mäska pokryl cestíčkom.

 

 

Na panvici si zahrejeme olej.

Kuracie kúsky opražíme v rozálenom oleji dozlatista.

Prebytočný olej odstránime papierovým servítkom.

Podávame s čerstvou zeleninou.

Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pexels