plny-hrniec_transparent_negativ.png

Takto varím kuraciu pečienku a všetci doma ju vychválili do nebies: NAJLEPŠÍ RECEPT – veľmi jemná, nikdy nestvrdne!

Jeden z najjednoduchších receptov a získate celú kopu lahodných a šťavnatých rezňov z kuracej pečene. Za pár drobných máte fantasticky chutné a sýte jedlo, ja pečienku už pripravujem len takto. 

Jeden z najjednoduchších receptov a získate celú kopu lahodných a šťavnatých rezňov z kuracej pečene.

Za pár drobných máte fantasticky chutné a sýte jedlo, ja pečienku už pripravujem len takto.

 

 

Potrebujeme:

kuracie pečeň – 500 g,

cibuľa – 1 kus,

vajcia – 2 kusy,

kukuričný škrob – 2 lyžice,

soľ

korenie

Postup:

Pečienku umyjeme.

 

 

Osušíme papierovými utierkami.

Nakrájame na kúsky.

Cibuľu očistíme a rovnako nakrájame na kúsky.

 

 

Kúsky zmiešajte s na kocky nakrájanou cibuľou a vajíčkami.

Zmiešame aj s kukuričným škrobom.

 

 

Pridáme korenie a dobre premiešame.

 

 

Trochu rozohrejeme olej.

Z masy dávkujeme jednotlivé „placky“ priamo na rozohriatu panvicu.

Opečieme z oboch strán do zlatista.

 

 

Pridáme soľ podľa chuti.

 

 

Tieto pečeňové rezne podávajte s kyslou smotanou a cesnakovou omáčkou.

Vynikajúce sú aj s čerstvým pečivom a zeleninou,

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Video návod:

 

 

Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes