Takto varím kuraciu pečienku a všetci doma ju vychválili do nebies: NAJLEPŠÍ RECEPT – veľmi jemná, nikdy nestvrdne!

Jeden z najjednoduchších receptov a získate celú kopu lahodných a šťavnatých rezňov z kuracej pečene. Za pár drobných máte fantasticky chutné a sýte jedlo, ja pečienku už pripravujem len takto. 

Jeden z najjednoduchších receptov a získate celú kopu lahodných a šťavnatých rezňov z kuracej pečene. Za pár drobných máte fantasticky chutné a sýte jedlo, ja pečienku už pripravujem len takto.

Potrebujeme:

kuracie pečeň – 500 g,

cibuľa – 1 kus,

vajcia – 2 kusy,

kukuričný škrob – 2 lyžice,

...

soľ korenie.

Postup:

Pečienku umyjeme, osušíme papierovými utierkami a nakrájame na kúsky.

Kúsky zmiešajte s na kocky nakrájanou cibuľou, vajcami, kukuričným škrobom.

Pridáme korenie a dobre premiešame.

Trochu rozohrejeme olej, kotlety opečieme z oboch strán do zlatista.

Pridáme soľ podľa chuti.

Tieto pečeňové rezne podávajte s kyslou smotanou a cesnakovou omáčkou.

Video návod:

https://youtu.be/KmeRdpqCbNc