Žiadna mastnota a ako vidíte, kuchysnká linka je krásne biela, aj po 11 rokoch. Blogerka a šikovná gazdinka sa podelila o perfektný zlepšovák, ako zachovať biele a lesklé povrchy v kuchyni dokonale čisté a bez toho, aby zažltli či stratili svoju krásu. A to nepoužíva žiadne špeciálne prostriedky – 3 úplne obyčajné prísady. Perfektne vybieli aj plochy, už stihli zažltnúť, alebo veľmi mastné povrchy.
Potrebujeme:
Peroxid vodíka (ľ lyžičku)
2 lyžičky sódy bikarbóny
Liehový ocot (cca 100 ml)
Postup:
Všetko zmiešame (najskôr ocot so sódou a to opatrne, zmes bude hneď reagovať). Nakoniec pridáme peroxid vodíka, prelejeme do fľaše s rozprašovačom a nanesieme na povrch. Potom stačí hubkou jemne vyčistiť a je to.