Dokonalý krémeš, ktorý pripravíte bez pečenia a varenia: Musím sa podeliť o tento luxusný recept, robím ho každý týždeň!

3855 0

Fantastický krémeš na studeno podľa. Inšpiráciu na tento zákusok som našla na youtube a upravila som si ho podľa mojich predstáv.

Nič sa nepečenie a dokonca ani nevarí.

Hneď môžete ochutnávať.

Potrebujeme:

Základ:

2 balenia gaštanového pyré

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

25 dkg rozdrvených  sušienok

rum alebo rumová aróma (podľa chuti)

15 dkg práškového cukru

Na krém:

9 dl mlieka

3 balenia prášku z vanilkového pudingu bez varenia

250 g masla a práškový cukor podľa chuti

Okrem toho:

rumové mlieko na namáčanie

šľahačka

Postup:

Všetky prísady na základ dobre zmiešame (ak je hmota príliš tuhá, pridáme aj pár kvapiek mlieka) a roztlačíme na dno plechu na pečenie vystlaného papierom alebo fóliou.

Gaštanová hmota (základ) sa rovnomerne roztlačí na dno plechu na pečenie.

Z pudingových práškov a mlieka vyšľaháme puding.

Následne doň postupne všľaháme aj maslo, ktoré sme si vopred našľahali s práškovým cukrom.

Na gaštanovú hmotu aplikujeme pudingový krém.

V miske si vyšľaháme smotanu na šľahanie – môžete do nej pridať aj stužovač.

Navrch rozotrieme vyšľahanú šľahačku.

Uhladíme a dáme vychaldiť.

Pred podávaním môžeme ľubovolne dozdobiť.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Témy:


Pridajte svoj komentár