plny-hrniec_transparent_negativ.png

Dokonalý krémeš, ktorý pripravíte bez pečenia: Musím sa podeliť o tento luxusný recept, robím skoro každý týždeň!

Tento zákusok je absolútne vynikajúci a úplne jednoduchý.

Navyše, nemusíte nič piecť, je to vynikajúci nápad na pohostenie pre návštevu aj maškrtu k šálke kávy.

 

 

Vynikajúci recept od autorky AdyGio Kitchen

Potrebujeme:

Dlhé piškóty

Mlieko na namáčanie

1 bal. zlatý klas

500 ml mlieka

Cukor podľa chuti

1 téglik smotany na šľahanie

Poleva:

100 ml smotany na šľahanie

horká čokoláda nalámaná na kúsky

Voliteľné:

Stužovač

Postup:

 

 

Nachystáme si menšiu formu.

Ja som mala úzku len na jeden rad piškót.

 

Foto: youtube/AdyGio Kitchen

 

Piškóty namočíme krátko do mlieka.

Uložíme do formy.

 

Foto: youtube/AdyGio Kitchen

 

Krém:

Z pudingového prášku, cukru a mlieka uvaríme klasicky puding.

Varíme do zhustnutia.

 

 

Ešte horúci puding nalejeme na piškóty.

Necháme vychladnúť.

 

Foto: youtube/AdyGio Kitchen

 

Zo smotany si ušľaháme tuhú šľahačku.

Ak chcete môžete do smotany pridať aj jeden stužovač.

Šľahačku navrstvíme na puding, uhladíme.

Uložíme ďalšiu vrstvu piškót.

 

Foto: youtube/AdyGio Kitchen

 

Poleva:

Čokoládu rozpustíme v smotane

A  nakoniec nalejeme na piškóty.

 

Foto: youtube/AdyGio Kitchen

 

Necháme vychladnúť a podávame.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

 

 

Foto: pixabay
Foto: youtube
Foto: youtube
Foto: tjn
Foto: youtube
Foto: youtube
Foto: youtube

Najlepšie recepty na dnes