Krehučká roláda Biela Pani: Cesto ako obláčik a bezchybný šľahačkový krém s kokosom!

Výborný dezert z kokosu a šľahačky. Je to naozaj výborná roláda!

Potrebujeme:

350 g bielok

150 g práškového cukru

180 g polohrubej múky

1/2 bal. prášku do pečiva

Krém:

...

250 g smotany na šľahanie

250 g mascarpone

120 g práškového cukru

100 g strúhaného kokosu

Postup:

Bielky vyšľaháme s cukrom do peny, nakoniec ručne vmiešame ostatné sypké prísady a takto pripravené cesto navrstvéme na menší plech vystlaný papierom na pečenie(30×32 cm).

Pečiem vo vyhriatej rúre pri 175°C asi 15-17 minút. Po upečení cesto zložíme z papiera a zrolujeme do vlhkej utierky. Necháme vychladnúť.

Na krém si ušľaháme šľahačku a vmiešame do mascarpone, ktorý sme si zmiešali s cukrom a kokosom. Natrieme na vychladnutý plát, opäť zrolujeme a vrch ešte posypeme kokosm.