plny-hrniec_transparent_negativ.png

Keď budete nabudúce robiť štrúdľu, polovicu cesta nechajte celú a polovicu takto nastrihajte: Neuveríte, aká krása z toho vznikne!

Krásny nápad z obyčajného cesta na domácu štrúdľu – z domáceho, alebo aj toho kupovaného. Namiesto klasického postupu skúste nabudúce malú zmes s krásnym výsledkom. Na slávnostnom veľkonočnom stole sa bude bezpochyby úžasne vynímať. Pritom postup nie je vôbec zložitý a keď dodržíte všetky kroky, nemôže sa vám výsledok nevydariť!

Cesto rozvaľkajte ako zvyčajne – polovicu však nechajte v celku a polovicu nastrihajte ostrými nožnicami

Teraz nastrihané časti zapleťte, ako klasické vrkoče – z troch prameňov.

Teraz si na celú časť cesta navrstvíme náplň podľa chuti.

Časť s náplňou zrolujeme.

Vrkoče preložíme cez zrolovanú časť.

Roládu na plechu stočíme a ak chcete zakryť spoj, môžete na to použiť milé ružičky zo zvyšného cesta.

Potrieme vajíčkom a dáme piecť .

Výsledok

 

Ďalšie úžasné nápady z cesta

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

2

13.

9

14.

15.

16.

17.

18.

19.

6

20.

21.

7

22.

10

23.

 

Najlepšie recepty na dnes