Kráľovské rezne z Podhájskej: Sú také výborné, že si ich vychutnáte aj s obyčajným chlebom!

18

Ak ste boli niekedy na termálnom kúpalisku v Podhájskej, tieto rezne vám určite tiež zavoňali. My si ich dávame vždy, keď sme s rodinou tam. Podarilo sa mi na ne nájsť aj recept na internete a vrelo odporúčam. Takto v zime si s ním môžete zaspomínať na čas letnej dovolenky. Dobrú chuť! :-)

Potrebujeme:

600 gramov kuracích pŕs

2 vajíčka

2- 3 strúčiky cesnaku

2 lyžice oleja

1 lyžice horčice

2 lyžice škrobu

1 lyžičku soli, koreniny podľa chuti

Postup:

Kuracie mäso umyjeme, osušíme obrúskom a nakrájame na čo najtenšie plátky – jednotlivé rezne (netreba ich ani klepať). Všetky suroviny na cestíčko si zmiešame a rezne do cestíčka jednoducho ponoríme. Necháme marinovať cez noc. Potom jednoducho vyprážame na panvici, alebo grilujeme. S olejom to nepreháňajte, keďže je už v cestíčku. Podávame s prílohou podľa chuti, sú také výborné, že stačí aj obyčajný chlebík.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Julka M.

Témy:


Pridajte svoj komentár